Стрийтфест Вино и Бира

Hills Beer

Бакхус 20 май 2018, 12:54
StrEAT fest Преди да тръгне от малката независима бутикова пивоварна в близост до Пловдив, първата Hills бира се появила на летището в Мюнхен. Но само като идея. Там след дълги работни срещи днешните собственици на Hills решават, че качествата и репутацията, които са изградили като IT специалисти могат да се прехвърлят и върху производството на това, за което мечтаят самите те в края на един труден работен ден - истинска баварска бира, която е едновременно награда за добре свършената работа и зареждане за предстоящите задачи на следващата сутрин.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук:
Как се прави Hills?
Технологичният процес отнема минимум 31 дена - в зависимост от вида бира, а суровините са вода, малц, хмел и пивни дрожди. Майсторството зад рецептите и качеството на Hills се крие в името на майстора пивовар Волфганг Траутнер. Роден в Бавария, той има 25-годишен опит в индустрията. Волфганг създава рецепти, селектира съставките и следи за високото качество на бирата. Под ръководството му работи и екип от български пивовари с дългогодишен професионален опит в пивоварството.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
На Bacchus StrEAT Fest 2 ще можете да се насладите на:

Наливна бира
✤ Summer Blanche
✤ Helles Rauch

Цена:
- 500мл 5.00лв
- 250мл 3.00лв

Ще може да намерите и:

✤ Тениски Hills - 15лв
✤ Шапки Hills - 20лв
✤ Плажни кърпи Hills - 35лв

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
Предимства на живата бира:
За разлика от обикновеното, живото пиво не се филтрира, като по този начин се запазва част от бирената мая. "Живата" бира не познава нито процеса пастьоризация, нито консервантите. В нея се съхранява свежия вкус на малц и хмел. Живата бира има много висока ензимна активност и антиоксидантна способност.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »

За сайта:

http://hills.beer

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK