Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Ястията са с цени около 20 евро и включват типично испански, но и ястия от цял свят
Откровена среща за старите уроци, новите тенденции, трудните гости с 5-те най-добри заведения на България
Готвачи от Виетнам, Италия и САЩ, които живеят в България, дават свои рецепти за читателите на "Бакхус"
Вижте кой е един от най-известните военни романи, чийто войници издигат в култ любовта към пръжките - символ на дома
Зехтинът като повод за обиколка - из маслинови горички или поне седнали на креслото у дома, с точната книга в ръка
Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г.
Интервюто е част от серията, посветена на новото поколение крафт пивовари в Бавария
Интервюто е част от серията, посветена на младото поколение занаятчийски пивовари в Бавария
Говори създателят на Sublimotion, смятан за "най-скъпия ресторант в света", който сега е на гастрол в Дубай
Кои са най-добрите шеф-готвачи в света на 2021 г. и защо - наградите бяха раздадени на гала церемония в Амстердам
Не само чашата, но и чинията следва винаги да е наполовина пълна. Разговор със 7 заведения по повод COVID мерките и бъдещето на сектора.
На какво с най-голямо удоволствие би се отдал потъналият в нищоправене в Пловдив човек? На пиене на коктейли, разбира се!
Един от стълбовете на френската литература, той стига дотам, че създава свой собствен "раблезиански език".
Откривателят на нови концепции подготви специално гурме меню, за да изпита уменията на кандидатa за су-шеф, интелигентния грил Tefal OptiGrill Elite
На 95 г. той беше най-възрастният японски барман, а неговият коктейл Yukiguni е наследството му
Фотограф, победител в последния сезон на състезанието MasterChef и вдъхновител - запознаваме ви с Мария Жекова
Погледнем ли днешната тосканска кухня, неминуемо ще открием храни от декамеронските истории на Бокачо.
Dieci в село Девино е отворен само 2 месеца и вече е забелязан от екипа на Michelin. Разговор за звездите в кухнята – и в хубавия, и в другия смисъл
Щом сме в Мексико, ключовите думи са "люто", "сладко", "солено". От всичко по много!