С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Неустоимата фермерска вечеря на Тина и Кевин

Бакхус
25 Септември 2016, 17:57
Share Tweet Pin it Share
    Основното ястие от вечерята ни убеждава безкомпромисно, че това е така. Задушеното свинско коремче е сервирано с пюре от целина и картофи, задушени листа от целина и карамелизиран лук. Месото е печено бавно - 4 часа и половина на 60 градуса с технологията "су вид" – задушаване във вакуумна среда, която помага месото да запази своята сочност и качества. Зеленчуците, разбира се, са обрани предния ден от фермата. Резултатът е толкова сполучлив, че е трудно да повярваме, че това вкусно блюдо е приготвено от любители, а не от професионалист.
11/18 снимки в галерията Основното ястие от вечерята ни убеждава безкомпромисно, че това е така. Задушеното свинско коремче е сервирано с пюре от целина и картофи, задушени листа от целина и карамелизиран лук. Месото е печено бавно - 4 часа и половина на 60 градуса с технологията "су вид" – задушаване във вакуумна среда, която помага месото да запази своята сочност и качества. Зеленчуците, разбира се, са обрани предния ден от фермата. Резултатът е толкова сполучлив, че е трудно да повярваме, че това вкусно блюдо е приготвено от любители, а не от професионалист.

Реклама »

Реклама »