С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    "Да споделяме по-простите рецепти, а не толкова великата кулинария, ни носи повече стойност в живота. Без едното можем, без това не можем, защото се храним всеки ден. Така че ако вземем малко повече от простотата на продуктите и им се насладим, когато е сезон, задачата ни е изпълнена", казва Михаела Белорешка от Blue Birds.
24/26 снимки в галерията "Да споделяме по-простите рецепти, а не толкова великата кулинария, ни носи повече стойност в живота. Без едното можем, без това не можем, защото се храним всеки ден. Така че ако вземем малко повече от простотата на продуктите и им се насладим, когато е сезон, задачата ни е изпълнена", казва Михаела Белорешка от Blue Birds.

Реклама »