С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Приготвянето на "спасената" храна е колаборация между готвачите на "Столова" by Roobar -Жоро и Бранко и Михаела Белорешка и Иван Желязков от Blue Birds, които създават концепцията и рецептите за вечерята.
14/26 снимки в галерията Приготвянето на "спасената" храна е колаборация между готвачите на "Столова" by Roobar -Жоро и Бранко и Михаела Белорешка и Иван Желязков от Blue Birds, които създават концепцията и рецептите за вечерята.

Реклама »

Реклама »