С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Маркетинг мениджърът на Roobar - Стефка Дечина, обяснява, че домашно приготвената храна е в центъра на дейността на компанията и именно стойността на споделянето й е причината "Столова" да отвори врати и за външна публика. Roobar спасиха своя партида бракувани курабийки и я дариха за приготвянето на десерта.
25/26 снимки в галерията Маркетинг мениджърът на Roobar - Стефка Дечина, обяснява, че домашно приготвената храна е в центъра на дейността на компанията и именно стойността на споделянето й е причината "Столова" да отвори врати и за външна публика. Roobar спасиха своя партида бракувани курабийки и я дариха за приготвянето на десерта.

Реклама »