С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2016

Надя Здравкова
06 Декември 2016, 15:11
Share Tweet Pin it Share
    Ако е шампанско, да е Veuve ClicquotЛимитирана серия шампанско за тези, които празнуват без компромиси. Всяка бутилка (Veuve Clicquot Brut или Veuve Clicquot Rosé) се продава в мини ретро хладилник, който запазва течността изстудена за 2 часа. Има ги в розов и жълт вариант. Кутиите са дело на артиста Denis Boudard ot QSLD Париж и само един поглед е достатъчен, за да се влюбим в тях. В по-добите магазини за вино | препоръчителна цена 85.99 лв.
14/22 снимки в галерията Ако е шампанско, да е Veuve Clicquot

Лимитирана серия шампанско за тези, които празнуват без компромиси. Всяка бутилка (Veuve Clicquot Brut или Veuve Clicquot Rosé) се продава в мини ретро хладилник, който запазва течността изстудена за 2 часа. Има ги в розов и жълт вариант. Кутиите са дело на артиста Denis Boudard ot QSLD Париж и само един поглед е достатъчен, за да се влюбим в тях.

В по-добите магазини за вино | препоръчителна цена 85.99 лв.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    bramasole
    15, 52, 17 Декември 2016, 15:52

    С Алековата уговорка, че "свят голям, хора всякакви", изразявам мнението си, че много малко от показаните подаръци ми допаднаха.
    Стилизираното бензеново ядро не бих си закачила на ключодържателя, какво остана да го нося като бижу.

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р

    !

Реклама »