С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Gift Guide: Коледа 2016

Надя Здравкова
06 Декември 2016, 15:11
Share Tweet Pin it Share
    За негоЧудесно е, че все повече мъже не се срамуват да си носят храна от вкъщи, напротив – приготвят я сами и гордо разказват и показват поредния си кулинарен експеримент. За тях красивите мъжки подаръци вече не са чак толкова трудна работа. Ретро брезентов lunch bag, импрегниран отвън и с термо покритие отвътре, което запазва топлата храна топла, а студената студена. Стил и функционалност без компромис. Естествено от Англия.Elephant Bookstore | 57.90 лв.
19/22 снимки в галерията За него

Чудесно е, че все повече мъже не се срамуват да си носят храна от вкъщи, напротив – приготвят я сами и гордо разказват и показват поредния си кулинарен експеримент. За тях красивите мъжки подаръци вече не са чак толкова трудна работа. Ретро брезентов lunch bag, импрегниран отвън и с термо покритие отвътре, което запазва топлата храна топла, а студената студена. Стил и функционалност без компромис. Естествено от Англия.

Elephant Bookstore | 57.90 лв.

Реклама »

1 Коментар
  • Profile preview
    bramasole
    15, 52, 17 Декември 2016, 15:52

    С Алековата уговорка, че "свят голям, хора всякакви", изразявам мнението си, че много малко от показаните подаръци ми допаднаха.
    Стилизираното бензеново ядро не бих си закачила на ключодържателя, какво остана да го нося като бижу.

    "На народите с къса памет преходите са им много дълги.." Тони Филипов, Д-р

    !

Реклама »