Nikolas17 септември 2018, 23:06 Ресторант Niko’las 0/360 е един от най-бързо развиващите се ресторанти с авторска кухня у нас. Отворил от 2016 година, ресторантът е спечелил четири награди в конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino" на Бакхус, като последната е "Ресторант на годината за 2017". Шеф Цветомир Николов, главен готвач и собственик на Niko’las 0/360 е известен със своята любов към рибните ястия. Менюто в ресторанта е базирано на азиатските кулинарни техники и подправки, но част от философията на мястото е да презентират пред клиентите си и българските продукти по нов начин. Всяко посещение на ресторанта е преживяване, за което допринася и специално подбрана винена листа с акцент върху балканските вина.
Вижте какво ще предлагат на първия Бакхус Fish Fest >>>
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK