Новини

Димитър Павлов откри собствен ресторант

Бакхус 27 ноември 2008, 15:06

Увлечен по авангардната кухня, Димитър Павлов е почитател и последовател на Хестън Блументал - твърди, че идеите на екстравагантния британец вдъхновяват авторските му рецепти, които са изненадващи комбинации от различни традиции и стилове. Страстен и вдъхновен готвач, той използва всяка възможност да се образова и развива в модерната кулинария.

Devil's Dish се намира в столичния квартал "Лозенец", на бул. "Черни връх" 32. Освен изисканото основно меню, до края на годината ресторантът предлага специално обедно меню в часовете от 11:30 до 14:30ч и гурме вечеря през цялата седмица, а винената листа предлага над 30 отбрани вина.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK