С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Димитър Павлов откри собствен ресторант

Бакхус
27 Ноември 2008, 15:06
Share Tweet Pin it Share

 Увлечен по авангардната кухня, Димитър Павлов е почитател и последовател на Хестън Блументал - твърди, че идеите на екстравагантния британец вдъхновяват авторските му рецепти, които са изненадващи комбинации от различни традиции и стилове. Страстен и вдъхновен готвач, той използва всяка възможност да се образова и развива в модерната кулинария.

Devil's Dish се намира в столичния квартал "Лозенец", на бул. "Черни връх" 32. Освен изисканото основно меню, до края на годината ресторантът предлага специално обедно меню в часовете от 11:30 до 14:30ч и гурме вечеря през цялата седмица, а винената листа предлага над 30 отбрани вина.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  готварство, ресторант
4 Коментара
  • Anonymous
    дунда
    08, 52, 30 Март 2011, 08:52

    за жалост ресторанта фалира

    !
  • Anonymous
    Аз
    10, 11, 26 Май 2009, 10:11

    ''ДА СИ ДОБЪР ГОТВАЧ НЕ ОЗНАЧАВА ДА СИ ДОБЪР МЕНИДЖЪР,КАКТО СЕ КАЗВА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!!!!На тебе какво ти разбира главата от управление на ресторант.И как така сте били огранени?Вие сте шмаки!Или наистина сте актьори.За мен ресторанта е прекрасен кухнята също.

    !
  • Anonymous
    tbdi fbwruv25 Март 2009, 12:16

    This comment has been removed by the moderator because it contained

  • Anonymous
    обран
    09, 59, 16 Декември 2008, 09:59

    Безкраино съм разочарована от отношението на персонала,и все повече си мисля,че това с обира е работа на някои от тях.Ако решите все пак да посетите това местенце бъдете предпазливи и не си даваите дрехите.Не се сещам кое е толкова добро в този ресторант(кухнята ли,атмосверата ли),за да си заслужава да бъдеш обран.

    !
  • Anonymous
    Обран
    08, 31, 10 Декември 2008, 08:31

    Храната е добра, но сигурността на гостите и техните вещи е под всякаква критика.
    Аз и мои приятели бяхме нагло ограбени в този ресторант, след което ни се заяви, че ние сме група актьори, която включваше и две бебета, които изнудват бедните хорица.
    ДА СИ ДОБЪР ГОТВАЧ НЕ ОЗНАЧАВА ДА СИ ДОБЪР МЕНИДЖЪР,КАКТО СЕ КАЗВА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!!!!

    !

Реклама »