Жури и готвачи от Masterchef, фермери и zero waste инфлуенсъри - лектори на GourmEAT the future Месец юли започва с нов безкешов формат от Бакхус - фест, кулинарни лекции и демонстрации, посветени на бъдещето на храната Бакхус
Шеф Виктория Балтутите е сред лекторите на Бакхус GourmEAT the future Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики Бакхус
Не StrEAT, а GourmEAT.. не fest, a future! Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли Бакхус
The Revolutionary Dining Room and Bar: съвременните революционери и храната, приготвена с любов Съдържание от Hyatt Regency Sofia Гурме
Vineyards Selection - малко, златно и на ръка С лимитираната серия "Вила Ямбол" доказва къде е България на световната винена карта Съдържание от "Вила Ямбол" Реклама