Платена публикация

Напитки за "Седмица на авторската кухня" от 02 до 08 декември

сп. Бакхус 22 ноември 2013, 15:38

 

Цената на куверт за Седмица на ресторантите на Бакхус включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив, 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

ВИНЕНИЯТ ЛИСТ към менютата на ресторантите е изготвен и предоставен Домейн Бойар.

Next 20 Years Темпранийо 2011

Next 20 Years Шардоне х Совиньон блан 2011

Next 20 Years Розе Гренаш & Мурведър 2011

Гостите на седмицата през октомври, посветена на търсенето на различния вкус на националните кухни, ще имат възможност да опитат:

КОНЯК Hennessy Fine de Cognac

УЗО Adolo

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK