Тема на броя

Риба 2008

Бакхус 26 август 2008, 16:54
Пушена скумрия с компот от чушки, авокадо, поширани яйца от пъдпъдък и къри майонеза на Емил Минев

Любомир Бояджиев се запозна със странния рибарски език и домашните кулинарни удоволствия от Южното Черноморие, докато Веселина Маринова търсеше най-добрите рибни ресторанти в София. През това време Людмил Хайдутов откри за себе си и за читателите на "Бакхус" екзотичния вкус на южноамериканското севиче.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK