Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва
Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус"
Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя
Новото меню на Paesano Gourmet Pizza е истинско гурме угощение пица за ценители
Лесни карибски рецепти, които лесно могат да се приготвят с налични у нас продукти
И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век
Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие
Те привидно си приличат, но ги разделя цял един океан.
Малък пътеводител на тапас менютата в крайбрежния андалуски град
Няколко спънки и стъпки, когато говорим за българската кулинарна традиция и индустрия
Разходка до някои от най-цветните места, посветени на морското дъно
Няколко препоръки за обогатяване на ястията у дома
Няколко часа сред лавандулово-розовите поля на Средно градище и историята на двете най-красиви маси, които сме виждали
Никол Алтман и почитта към мултикултурното минало на континента
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Обиколка из благата на три града в България и един на път за морето в Гърция
Шеф-готвачите Рене и Джун Йошида споделят впечатления от Пирдоп и Душанци, където (почти) овладяха 3 местни рецепти и опознаха региона
Как да съчетаваме стриди с храна и вино
Кулинарно пътешествие по новаторски път в Tables | Brunch & Dinner
От Градина, през Варвара до Синеморец