С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Внимание, кулинарни блогъри в кухнята

Бакхус
26 Май 2016, 10:33
Share Tweet Pin it Share
    Кулминацията на вечерта е специалитетът на Илиян: Телешко по бургундски по великата Джулия Чайлд. С него той е особено горд и разказва, че преди време е спечелил сърцата на журито в кулинарен конкурс. Телешко по бургундски или Boeuf Bourguignon по същината си е френски винен кебап или яхния, но приготвянето й е бавно - месото се пече на бавен огън, пипкаво и с много тънки моменти. Така че това далече не е проста задача, но въпреки това резултатът бе чудесен.
10/16 снимки в галерията Кулминацията на вечерта е специалитетът на Илиян: Телешко по бургундски по великата Джулия Чайлд. С него той е особено горд и разказва, че преди време е спечелил сърцата на журито в кулинарен конкурс. Телешко по бургундски или Boeuf Bourguignon по същината си е френски винен кебап или яхния, но приготвянето й е бавно - месото се пече на бавен огън, пипкаво и с много тънки моменти. Така че това далече не е проста задача, но въпреки това резултатът бе чудесен.

Реклама »

Реклама »