С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Внимание, кулинарни блогъри в кухнята

Бакхус
26 Май 2016, 10:33
Share Tweet Pin it Share
    Стартът бе солени "трюфели" асорти в четири вкуса - със сушени домати, карамелизиран лук, синьо сирене, бекон и шам фъстък и с козе сирене и сушени кайсии. Последният получава и прякор в процеса на приготвянето му - Рошавият блондин. "Идеята бе да съберем различни вкусове, цветове и аромати, които да предизвикат апетита ни, каквато всъщност е целта и на самия Блоговодител", разказват двамата му съдатели. Иво признава, че водещата кулинарна сила в тяхната "двойка" е по-скоро Илиян. Той самият обича добрата храна, доброто питие и добрата компания, но рядко се вихри в кухнята. Но пък се справи повече от добре с аранжирането на ястията и добрият им вид.
2/16 снимки в галерията Стартът бе солени "трюфели" асорти в четири вкуса - със сушени домати, карамелизиран лук, синьо сирене, бекон и шам фъстък и с козе сирене и сушени кайсии. Последният получава и прякор в процеса на приготвянето му - Рошавият блондин. "Идеята бе да съберем различни вкусове, цветове и аромати, които да предизвикат апетита ни, каквато всъщност е целта и на самия Блоговодител", разказват двамата му съдатели. Иво признава, че водещата кулинарна сила в тяхната "двойка" е по-скоро Илиян. Той самият обича добрата храна, доброто питие и добрата компания, но рядко се вихри в кухнята. Но пък се справи повече от добре с аранжирането на ястията и добрият им вид.

Реклама »

Реклама »