С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Внимание, кулинарни блогъри в кухнята

Бакхус
26 Май 2016, 10:33
Share Tweet Pin it Share
    Интересът на Илиян към кулинарията е провокиран от хора, с които се запознава преди години и той започва да експериментира в кухнята. Няколко години по-късно открива виртуалното общество на кулинарните блогъри, а в последствие се ражда идеята да бъдат събрани на едно място - в Блоговодителя, така че не само да са лесни за откриване за потребителите, но и да се създаде активно общество, в което блогърите да обменят идеи, опит и да се вдъхновяват един друг.
5/16 снимки в галерията Интересът на Илиян към кулинарията е провокиран от хора, с които се запознава преди години и той започва да експериментира в кухнята. Няколко години по-късно открива виртуалното общество на кулинарните блогъри, а в последствие се ражда идеята да бъдат събрани на едно място - в Блоговодителя, така че не само да са лесни за откриване за потребителите, но и да се създаде активно общество, в което блогърите да обменят идеи, опит и да се вдъхновяват един друг.

Реклама »

Реклама »