С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Българска кухня: Багри

Бакхус
22 Август 2017, 15:28
Share Tweet Pin it Share
    В Багри вярват, че качествата на сезонната продукция правят храната освен вкусна и здравословна. Това е едно от малкото места, където можете да откриете под един покрив кафяв ориз от Тракия, дребен нахут, стар сорт от Ивайловград, както и автентични видове фасул като попския, добруджански, смилянски и кози боб. Те се стремят да опазват автохтонни породи, антични сортове и видове, като им дават уникален кулинарен облик и допринасят за отглеждането им.Отскоро е готова и собствената им ферма в района на град Белене.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
3/7 снимки в галерията В Багри вярват, че качествата на сезонната продукция правят храната освен вкусна и здравословна. Това е едно от малкото места, където можете да откриете под един покрив кафяв ориз от Тракия, дребен нахут, стар сорт от Ивайловград, както и автентични видове фасул като попския, добруджански, смилянски и кози боб. Те се стремят да опазват автохтонни породи, антични сортове и видове, като им дават уникален кулинарен облик и допринасят за отглеждането им.
Отскоро е готова и собствената им ферма в района на град Белене.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.