С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Българска кухня: Багри

Бакхус
22 Август 2017, 15:28
Share Tweet Pin it Share
    През тенденциите за локална, здравословна и пълноценна храна, до самото й приготвяне, Багри следват идеологията на Slow Food движението. Те са първият и все още единствен Slow Food ресторант в България, като това им помага да подкрепят и изграждат устойчиви хранителни модели и да опазват изчезващите занаятчийски продукти и традиции на минало на България. От Нафпавока, изваян в суровия пирински климат до златните цветове на куткуса от с. Брезница.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
5/7 снимки в галерията През тенденциите за локална, здравословна и пълноценна храна, до самото й приготвяне, Багри следват идеологията на Slow Food движението. Те са първият и все още единствен Slow Food ресторант в България, като това им помага да подкрепят и изграждат устойчиви хранителни модели и да опазват изчезващите занаятчийски продукти и традиции на минало на България. От Нафпавока, изваян в суровия пирински климат до златните цветове на куткуса от с. Брезница.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.