С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Гост от Малдивите на рибния щанд в МЕТРО

МЕТРО
30 Август 2016, 17:24
Share Tweet Pin it Share

Специално разработена постоянна студена верига гарантира сигурността и качеството на рибата – от улова до доставката в магазина. По този клиенти имат гаранция за качество на продуктите от рибния щанд, които купуват.
Като най-голям доставчик на риба в Европа МЕТРО демонстрира по въздействащ начин свежестта на своя рибен асортимент в рекламата си,"Дневният улов" (The Daily Catch), с която спечели наградата "Сребърен лъв" на рекламния фестивала в Кан в категорията Direct. Със своята иновативната реклама, МЕТРО и комуникационната агенция Serviceplan дават живот на един от най-старите начини за пакетиране – с вестникЗаедно със свежия улов рибарят включва в доставката и сутрешен вестник от региона, в който е уловена рибата. При доставка до магазините в цяла Европа рибата се пакетира в броевете на вестника, а специален стикер маркира датата върху първата страница, за да отбележи времето на улова. Специален етикет с QR код препраща купувачите в Германия и други МЕТРО страни към приложението METRO Pro Trace, даващо възможност на клиента да проследи предложения улов по цялата верига от доставки. След сканиране на кода със смартфон купувачът получава информация за мястото на улова, как е бил обработен, информация свързана с качеството и устойчивото развитие, както и идеи за рецепти.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »