С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Хора

  • Големите творци и храната: П. Г. Удхаус

    Владислав Христов
    снимки: Wikimedia Commons 25 Септември 2022, 18:56

    Нека видим в какви кулинарни каши ще се забъркат икономът Джийвс и аристократът Бъртрам Устър

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винени листи в България говорят: aEstivum

    Андреа Пунчева
    20 Септември 2022, 14:11

    Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винените листи в България говорят: Космос

    Андреа Пунчева
    16 Септември 2022, 17:35

    Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • Как пият уискито и джина си кралските особи?

    Гергана Ангелова, Българска уиски академия
    снимки: Samuel Regan-Asante, Unsplash 15 Септември 2022, 17:07

    .... и не само. Разказ за питиетата, предпочитани от политици, писатели и поп икони

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винените листи в България говорят: Niko'las 0/360

    Андреа Пунчева
    снимки: Лияна Вагнер 14 Септември 2022, 10:37

    Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: РОМантичен сезон

    Петра Димитрова
    26 Август 2022, 12:42

    Ромът става все по-голяма категория заради своето разнообразие и всесезонност - тъкмо в това е и чарът му

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Шеф Фатих Тутак и гастрономическият флирт

    София Павлова
    снимки: Turk by Fatih Tutak 08 Август 2022, 14:49

    Чудовищният истанбулски трафик не може да спре гладен журналист, устремен към един от най-добрите ресторанти в света

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: Мигранти с таланти представят доминиканска седмица

    Надежда Калоферова, Бистра Иванова
    27 Юли 2022, 09:48

    На крачка от Карибите с няколко рецепти

    Share Tweet Pin it Share
  • Виктор Ангелов, CHEF'S: Никога не бих пренебрегнал шкембе чорбата

    Андреа Пунчева
    снимки: Георги Кожухаров 26 Юли 2022, 16:25

    Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Метин Алиев, Hamachi-ni: Устойчивата кухня е изобретателна

    Андреа Пунчева
    снимки: Юлия Лазарова 26 Юли 2022, 12:41

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Сали Али, ANDRe: Нека ресторантите подкрепят местните производители

    Андреа Пунчева
    снимки: Велко Ангелов 26 Юли 2022, 12:13

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Ивана Кръстева, Soul Kitchen: 70% от гостите не са вегани, просто им е вкусно

    Бакхус
    снимки: Юлия Лазарова 26 Юли 2022, 10:46

    Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"

    Share Tweet Pin it Share
  • Българските дъбови бъчви – ценени по света, недооценени у нас

    Текст и снимки: Михаил Ванчев
    25 Юли 2022, 17:46

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Жоржи Амаду

    Владислав Христов
    снимки: soel84, Pixabay 25 Юли 2022, 08:59

    Бразилците наричат Баѝя "страната на щастието" и със сигурност са близко до истината

    Share Tweet Pin it Share
  • FoodObox: Мобилното приложение, което спасява храна

    Съдържание от FoodObox
    15 Юли 2022, 18:08

    Само един клик на телефона ви не може да реши проблема с хвърлянето ѝ но е първата стъпка

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: как да си изберем

    Анна Петкова
    15 Юли 2022, 13:16

    За какво да се оглеждаме в магазина

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: Земята им благодари

    София Павлова
    05 Юли 2022, 14:10

    Среща с екосъобразните герои на новото време

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-сладкият начин да спасиш света

    Съдържание от Mastercard
    03 Юли 2022, 16:53

    Mastercard® и Мария Жекова започват мисия да спасят изчезващата дива родопска пчела и кампания в подкрепа на над 35 малки пчелни ферми и стотици хиляди застрашени пчели от кошерите на istinskimed.bg

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: По света и ONA с Филип Захариев

    Татяна Димитрова
    01 Юли 2022, 10:18

    Между Севера и Северозапада

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: сръбска седмица

    Текст: Мулти култи колектив, Снимки: Стефан Сучев
    27 Юни 2022, 10:23

    Майстор Далибор Маринкович с 4 балкански рецепти за пълна трапеза

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »