Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Хора

  • Епохата на Пол Бокюз

    Марина Караконова
    21 Януари 2018, 13:43

    Share Tweet Pin it Share
  • Деветте кръга на хляба

    Надя Здравкова
    снимки: Васил Германов 12 Януари 2018, 11:40

    Share Tweet Pin it Share
  • ДНК знание от природата

    Надя Здравкова
    снимки: Васил Германов 12 Януари 2018, 11:32

    Share Tweet Pin it Share
  • Ферментация без имитация

    Надя Здравкова
    снимки: Васил Германов 11 Януари 2018, 15:21

    Share Tweet Pin it Share
  • За един по-красив бар

    Надя Здравкова
    18 Декември 2017, 13:46

    Share Tweet Pin it Share
  • The devil is in the details

    Надя Здравкова
    15 Декември 2017, 17:49

    Share Tweet Pin it Share
  • Воден сомелиер

    Михаил Ванчев
    27 Ноември 2017, 15:20

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Никола Николов и неговата рецепта за победа

    Марина Караконова
    20 Ноември 2017, 11:08

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на края на света

    Детелина Христова
    07 Ноември 2017, 12:06

    Share Tweet Pin it Share
  • Сбогом, Алекс Велянов!

    Бакхус
    снимки: Драгомир Матеев 12 Октомври 2017, 11:31

    Share Tweet Pin it Share
  • Лудият на Амбоне

    Михаил Ванчев
    30 Юни 2017, 11:37

    Share Tweet Pin it Share
  • Think global, cook local

    Марина Kараконова
    29 Май 2017, 14:13

    Емил Минев за концепцията на ресторанта

    Share Tweet Pin it Share
  • Винозионер

    Ани Коджаиванова
    29 Май 2017, 12:05

    Вино етикетите на Стефан Гьонев

    Share Tweet Pin it Share
  • Пролетна отмора

    Надя Здравкова
    снимки: Васил Танев 27 Април 2017, 23:40

    Share Tweet Pin it Share
  • Сомелиер на годината

    Бакхус
    27 Март 2017, 13:44

    Share Tweet Pin it Share
  • Бордът на Ресторант на годината: Робин Вилларреал

    Бакхус
    22 Март 2017, 11:34

    Share Tweet Pin it Share
  • Бордът на Ресторант на годината: Андрей Стоилов

    Бакхус
    20 Март 2017, 13:06

    Share Tweet Pin it Share
  • Бордът на Ресторант на годината: Александър Скорчев

    Бакхус
    16 Март 2017, 11:26

    Share Tweet Pin it Share
  • Милен Златев за нужните съставки на Mладия готвач

    Текст: Мариета Иванова, снимки: Надежда Чипева
    08 Март 2017, 18:11

    Share Tweet Pin it Share
  • Индия: представена от Парминдер Сингх, ресторант Spice House

    Текст: Боряна Телбис, снимки: Димитър Варийски
    08 Март 2017, 01:35

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »