Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Разказ за малко, но помислено земеделие, настояще и минало, ревен и аспержи на наша земя.
Кой пази историята на кулинарията и гастрономията по нашите земи? Разказ с много герои
Ликьорът от хинап на Драгомир Драганов е натурален, бутиков, занаятчийски и няма еквивалент по света
Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия
Среща с един писател, за който храната не е само основна тема в творчеството, а начин на живот
Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Запознайте се с четвъртия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Мауро Махджуб, които е направил милиони чаши от легендарния коктейл, бе в София и даде интервю специално за "Бакхус"
Запознайте се с третия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Запознайте се с втория готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Запознайте се с първия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
В "Яж, моли се и обичай" сме поведени на пътешествие през Италия, Индия и Индонезия и удоволствието от добрата храна
Високи градуси през студената зима
Махса Нураи разказва и показва кулинарното богатство на родината си
Сгрейте се през зимата с тези претворени познати напитки
От ценните случаи, в които приятелството води до вкусни резултати с награди от световна величина
Взелият наградата "Ресторант на годината" на "Бакхус" за 2023 г. покорява нови кулинарни хоризонти
Зад двуметровия исполин всъщност се крие един голям червоугодник. Тръгваме по стъпките на прословутия му герой, бонвивана чичо Осуалд.
Борбата с рак на Любомир Чонос от Kanaal обедини хиляди из целия бранш и продължава