Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
Регистрация

Реклама

Интериорни войни: Международно жури ще оценява български заведения

Бакхус
05 Октомври 2017, 08:39
Share Tweet Pin it Share

За втора поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн "Дибла" ще връчи своите годишни награди. Церемонията е в края на ноември, а тази година форматът на кампанията се променя и не поставя нови задачи, а предизвиква всички, които вече могат да се похвалят с впечатляващи интериорни проекти. Решаващата оценка за наградите ще е на международно жури в лицето на преподаватели от водещи световни университети и награждавани практици.
Наред с титлата "Дизайнер на годината", за вниманието на журито ще се борят различни проекти в категорията "Жилищен интериор", а в секция "Обществен интериор" дизайнери и архитекти ще могат да покажат най-добрите си постижения при изпълнението на няколко различни типа обекти, като за всеки ще има отделно отличие – "Нощен клуб", "Ресторант", "Заведение/бар-ресторант", "Офис/работна среда" и "Магазин/изложбена площ".Ключово за наградите е, че дори и случаен гост или любител на дадено заведение може да го номинира на сайта www.dibla-awards.com, което гарантира пълната палитра от потенциални печеливши. Кампанията по набиране на заявки вече е активна и сред номинираните са някои от най-добрите столични заведения.
За поредна година Dibla Design Awards има за цел да представи постиженията на дизайнерите и да отличи най-добрите сред тях. В края на миналата година се проведе първото издание на кампанията, участващите проекти в отделните категории бяха над 320, а най-престижното отличие, "Дизайнер на годината" за 2016 заслужи Алекс Ковачев. Домакин на събитието бе столичният Sofia Event Center, който и тази година ще приюти впечатляващата церемония на 22 ноември.

За повече информация и детайли:
www.dibla-awards.com / press@dibla-awards.com


Share Tweet Pin it Share

Реклама »