С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Актуално - Ресторант на годината

Chef’s e избран за ресторант на читателите на списание "Бакхус"

Бакхус
03 Февруари 2009, 12:30
Share Tweet Pin it Share

Chef’s e избран за ресторант на читателите на списание "Бакхус" за 2008 г. след проведено онлайн гласуване на bacchus.bg в периода декември 2008 – януари 2009 г. Той събра най-голям брой гласове, следван от ресторантите: La Terrazza di Serdica, София, и "Едно време", Карлово. Един на всеки шест уникални посетители на страницата за гласуване на сайта е дал своя глас за Chef’s измежду шестдесет номинирани от списанието заведения.

Победителите в останалите категории - "Дебют", "Най-добра селекция на напитките", "Авторска кухня", и голямата награда "Ресторант на годината" ще станат известни по време на галавечерята с официална церемония за връчване на наградите в конкурса "Ресторант на годината "Бакхус" – Chivas Regal" 2008, която ще се проведе днес, 4 февруари 2009 г. в зала Rainbow Plaza, град София. Тогава шестима български топ готвачи ще приготвят своите специалитети на живо пред гостите на събитието.

Ресторант Chef’s, с. Пасарел, печели за втора поредна година приза в категория "Ресторант на читателите" на списание "Бакхус". През последните години Chef’s се утвърди като по-различно място не само заради местоположението си по пътя София-Пасарел, но и заради непринуденото отношение от страна на домакините. Chef’s успя да издържи на изпитанието на времето и доказа, че една от най-силните му черти е постоянството. С това обаче съвсем не се изчерпват достойнствата на ресторанта, където основно внимание заслужава храната. Премислените до най-дребен детайл ястия се приготвят пред очите на всички, като целта на собствениците е да предлагат преживяване, а не просто хранене. Те са убедени, че храната трябва да бъде поднасяна от готвачи, защото именно тя е най-важната. Използването на пресни и сезонни продукти е един от принципите на хората в Chef's. Истинското преживяване, обаче започва още преди влизането в ресторанта, заобиколен от красива гора, и продължава вътре, където ни посреща стилен интериор от камък и тухла.

"Ресторант на годината "Бакхус" – Chivas Regal" е една от многобройните целогодишни инициативи на екипа на списание "Бакхус" за утвърждаване на гурме културата в България.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
 • Anonymous
  pinot
  20, 52, 13 Февруари 2009, 20:52

  ne wlizam в дълбината на характерите и личностите им. светът ми е доста пълен.
  Но продуктите им са перфектни-пресни и вкусни, храната е честна, много добре приготвена. Имам забележка към начина на представяне на вината, но изборът е техен и не изглежда неуспешен досега.дано устоят!!!

  !
 • Anonymous
  Румен Русев
  00, 09, 05 Февруари 2009, 00:09

  маи арогантността им е в повече,не на друг а на г-н Ангелов-нека слезе на земята сме все пак не на Марс

  !
 • Anonymous
  автор
  13, 43, 04 Февруари 2009, 13:43

  те го заслужават и нека да продължават да бъдат све така добри !!!!!!

  !

Реклама »