С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Блог

Антонио Иванов, "Готвач на България 2013"

Одет Гълъбова
16 Май 2013, 21:29
Share Tweet Pin it Share

-       Антонио, кой те е учил да готвиш?
-       Започнах при Джун Йошида в ресторант "Операта" преди три години. След това минах през няколко добри ресторанта и попаднах при шеф Ивайло Петков, при когото се развих най-много.
-       С какво впечатли журито?
-       Първия ден приготвих предястие с брюлиран мус от козе сирене, сос "Тартар", червено цвекло и смокини, основно блюдо - руло от лаврак, зеленчуци, аспержи, пюре от ябълки и картофи в билков зехтин, десерт от шоколадов мус с амарето, със сос от ягоди, бисквити и сирена. На финалния кръг се представих с филе от нилски костур, гарнирано с пуширани миди и маслено-винен сос за предястие, основното беше руло от токачка с прошуто, спанак и пюре от кестени. 
-       Колко време се подготвяше за това състезание?
-       Два месеца – набавях си продукти, готвех по различни рецепти. Нямам любимо блюдо, обичам да готвя всичко.
-       И сега?
-       Мисля да се реализирам в България, но да натрупам и опит в чужбина. След гимназията смятам да продължа образованието си, но къде и как ще го запазя в тайна.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »