С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Рози в кулинарията

сп. Бакхус
26 Октомври 2016, 14:10, 6255 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Кой води курса?

Ина и Роси са сестри и са основателите на Rosey’s mark, марката посветена на храна от български рози.
Роси е креативният двигател зад Rosey’s mark. С професионална подготовка по Масови комуникации в СУ Климент Охридски и магистратура по Бранд мениджмънт и реклама, придобита в Istituto Europeo di Design в Милано, Италия, тя се грижи за развитието и идентичността на марката, за маркетинг комуникациите и дизайна. В сферата на дигиталния маркетинг получава съвети директно от Гугъл и е лице на българската версия на обучителната платформа "Дигитален гараж", чието обучение самата тя също е преминала. За нея създаването на добавена стойност чрез нов вид брандиране на един от символите на България – розата, е важна кауза.
Ина е половинката в екипа, която се грижи за бизнес развитието и продажбите. С икономическо образование и магистратура по туризъм, за нея доброто име на България като културна и търговска дестинация винаги е било цел в професионалното развитие. С изострен интерес в сферата на предприемачеството, Ина е била българския представител на две поредни международни конференции GES (Global Entrepreneurship Summit), през 2015-та в Найроби, Кения и през 2016-та в Сан Франциско, Флорида, както и българският участник в програмата за млади предприемачи YTILI 2016 (Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative) в САЩ.
Ина и Роси не са професионални шеф-готвачи, но целенасочено проучват и експериментират с ядливата роза в кулинарията. За тях това е част от работата им с концепцията за "Флорална гастрономия от България", както и любимо удоволствие.
По време на workshop-а , ще имате възможност да се научите как да съчетавате вкуса на розата в различни ястия, предложени от нашите гост-кулинарни лектори в т.нар от тях "флорална гарстрономия" .

Ето и ястията:

- Специален доматен чили сос със рози
- Телешки рибай с рози с гарнитура от печени зеленчуци и прясна рукола
- Чийзкейк с рози и ягоди

Накрая ще се почерпим с един уникален, отличителен & деликатен коняк - Hennessy Fine de Cognac, сервиран с вашето сладко творение - чийзкейк с рози и ягоди.
Ще имате възможност да дегустирате и първата винена напитка с органик българска роза Дамасцена- Rose Qushe.
Ако искате да преоткриете вълшебния вкус на българската ядлива роза и да научите повече за приложенията в кулинарията ви каним да станете част, макар и само за три часа, в нашия workshop.

Кога?

На 13 ноември 2016 г.

Час?

От 11ч - до 14ч

Къде?

В кулинарно училище Food Connection

София, ул. "Ами Буе" 64, ет.2

Такса?

50лв.

/заплаща се предварително по банка/

* Максимален брой участници в този workshop са 12.

Събитието се осъществява с любезното съдействие и подкрепа на кулинарно училище "Food Connection".
Партньори на събитието са:
Hennessy Fine de Coqnac , предоставен от Авенди ООД
Rose Qushe - Първата винена напитка с органик българска роза Дамасцена.
След като завладя Япония, вече можете да я откриете и на българския пазар

Дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino, предоставени от Авенди ООД;
Телешкото месо в основното ястие от менюто е любезно предоставено от нашия партньор foodfolie.bg

Местата за workshop-a са ограничени, така че всеки, който иска да потвърди своето присъствие, може да направи своята резервация по телефон не по-късно от 08.11.2016 г. , след което да заплати куверта на посочената по-долу банкова сметка.

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Курс Бакхус

Такса: 50 лв.

За повече информация:
тел.: 02/ 4615 460

[email protected]