С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Workshop: Класически френски десерти по Коледа

сп. Бакхус
24 Ноември 2016, 16:39, 5023 прочитания
Share Tweet Pin it Share

  • снимка: Архив

За инструктора

Родена в западната част на Грузия, Тамта Калваши е наследила любовта си към френската култура и кухня от своето семейство и най-вече от баба си, преподавателка по френски и същевремено добър кулинар.

На петнайсетгодишна възраст, Там
и вече е ученичка във Франция, където остава цели 15 години. Там минава през една от трите най-престижни школи за гастрономия в света - Ferrandi в Париж. Там тя усвоява уменията на професионален готвач и сладкар. За да повиши знанията си в готвенето, започва последователно работа в три различни Michelin ресторанта. Неотдавна тя се мести в България и създава своето кулинарно училище за непрофесионалисти "My French Gourmandises" (май френч гурмандиз, което означава моите френски деликатеси).

В нейната школа можете да се научите да приготвяте истински френски ястия с висококачествени български продукти.
За курса

Коледа е един от най-прекрасните празници в годината!
Нека бъде вкусна!
Нека бъде красива!
Нека бъде благоуханна!

Списание "Бакхус" и "Май Френч Гурмандиз" ви предлагат курс за "Класически Френски десерти по Коледа":
- Réligieuses
- Éclaires

Какво ще научите и получите от курса
- ще се научите да приготвяте специпично варено тесто, което се използва в повечето френски десерти, от което се правят и легендарните френски еклери;
- ще се научите да приготвяте ганаш от тъмен и бал шоколад, кафе и малини;
- ще ви открием всички тайни за шоколада и ганаша;
- ще украсяваме десертите със специална коледна декорация;
- ще отнесете вкъщи вашите кулинарни произведения.
Накрая ще се почерпим с чаша отличен § деликатен Hennessy Fine de Cognac.

Кога
На 10 декември 2016 г.

Час
От 11ч- до 14ч

Къде?
В "Май Френч Гурмандиз"
София, ул. "Банат" 5

Такса
50 лв.

/заплаща се предварително по банка/

* Максимален брой участници в този workshop са 14.

Събитието се осъществява с любезното съдействие и подкрепа на Май Френч Гурмандиз
Партньори на събитието са: дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino и Hennessy Fine de Cognac, (предоставени от Авенди ООД).

Местата за коледния ни workshop са ограничени, така че всеки, който иска да се запише, може да се свърже с нас на посочените по-долу контакти до 06.12.2016г., след което да заплати таксата на банковата сметка, посочена по-долу.

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Курс Бакхус

Такса: 50 лв.

За повече информация:
тел.: 02/ 4615 464

gabriela.syarova@economedia.bg