С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Бакхус Вино Ден: Едоардо Миролио

Бакхус
09 Август 2017, 00:00, 10928 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Отиди, опитай, обикни

Списание "Бакхус" стартира нов проект - специално организирани посещения до селектирани български изби и винени региони в рамките на един ден с нощувка.

На 9 септември се отправяме към втората ни дестинация - Винарска изба "Едоардо Миролио" в с. Еленово, Тракийска низина.

Ще имате възможността да посетите лозето и избата по време на кампания, да научите повече за винопроизводството и пенливите вина, да опитате вкусни местни деликатеси и да дегустирате избрани вина. В свободното време всеки може да се наслади на басейн с панорамна гледка, красива градина и малък зоопарк.

Гостите на "Бакхус Вино Ден" ще бъдат настанени в хотела към избата "Соли Инвикто". Хотелът разполага с 10 стаи*, като всяка една е посветена на различен български сорт грозде.

Денят ще завърши с изискана вечеря с четиристепенно меню, фюжън между българска и италианска кухня, в компанията на селекция вина от "Едоардо Миролио".

Подарете си едно незабравимо преживяване, за да отпиете и вкусите от красотата на България.

Запазете вашето място още сега.
* Цената и настаняването важат за двама души в една стая.

**Събитието е само за пълнолетни.
Програма:

9 септември

✵ 8:30 тръгване от София

✵ 12:00 настаняване в хотела на Винарска изба "Едоардо Миролио"

✵ 12:30 - 14:00 Сезонен обяд в ресторанта на хотела с местни деликатеси

✵ 14:00 – 16:00 Винен урок и обиколка на избата

- как се бере гроздето и какви са фазите на зреене на различните сортове
- разликите между българските и чуждите сортове
- първи стъпки в превръщането на вино
- тънкостите на създаването на пенливи вина по класическия метод Шампеноаз и разликата между просеко и шампанско
- какво е органично вино и как се прави


✵ 16:00 - 18:00 свободно време за релакс

- панорамен открит басейн с гледка към лозята
- разходка из градините на винарското имение
- кът с малка зоологическа градина


✵ 18:00-19:30 Дегустация на 6 специални вина в дегустационната зала на избата

- бяло, розе, шампанизирано и червено и специално за гостите на Бакхус - лимитираната селекция "Резерви Еленово"


✵ 20:00 официална вечеря в ресторанта на хотела

- четиристепенно меню, фюжън между българска и италианска кухня, поднесено с вината на Едоардо Миролио


10 септември

✵ 9:00 - 11:30 закуска и свободно време

✵ 12:00 отпътуване за София

Цена*: 300 лв
*Цената и настаняването важат за двама души в една стая, като в нея са включени посещението на избата с обяд, дегустация на вина, вечеря с четиристепенно меню, закуска и настаняване в хотел "Соли Инвикто", транспорт до с. Еленово и обратно, както и застраховки за пътниците.

Дата:
9 - 10 септември 2017 г. (тръгване от София 9 септември в 8:30 часа). След като запазите вашето място ще се свържем с вас за повече подробности относно мястото на тръгване.

❤︎ Благодарим за съдействието и помощта на партньорите на събитието:
- Винарска изба "Едоардо Миролио"
- Дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino предоставени от Авенди ООД
- Coravin Bulgaria
- Туристическа агенция Travel Point

Местата са ограничени, затова молим да се свържете с нас на посочените по-долу контакти до 5.09.2017, за да запазим вашето място, след което да заплатите таксата по банков път:

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Бакхус Вино Ден


Цена: 300 лв. (важи за двама души)

За повече информация и записвания:
тел.: 02/ 4615 464

raina.radkova@economedia.bg