С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Бакхус Вечери: Декадентски фюжън

Бакхус
15 Ноември 2019, 00:00, 8868 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Гост-готвач: Левон Хампарцумян

Декември е месецът, в който обичаме да експериментираме и за наш партньор в следващото издание на Бакхус Вечери сме поканили гост-готвач, който обича точно това - да предизвиква гастронома у нас с всякакви вкусови комбинации. Кулинарните умения на Левон Хампарцумян са достигнали статут на градска легенда, затова сме много щастливи, че ще ви дадем шанс да опитате някои от неговите любими ястия.

За Левон кухнята е сърцето на един дом и затова той всеки ден отделя специално време в нея, през което обича да импровизира и да изненадва себе си и близките си с рецептите, които измисля. Той обича да пътува и да черпи вдъхновение от вкусовете, които открива и почти винаги се връща вкъщи с накупени не сувенири, ами различни подправки, сирена, меса. Затова и обича фюжън кухнята - там се съчетават всички различни кулинарни стилове. Това е идеята зад неговото декадентско четиристепенно меню, което обещава да ни изненада на всяка стъпка.

Затова елате с нас на 4 декември от 19:30 ч., когато заедно с Левон ще обиколим света през вкусове и аромати. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина.
Меню

❧ Welcome drink с The Singleton, приготвен от Ники Нейков, бранд амбасадор на Diageo

Хапка с билково масло, червен хайвер и копър

❧ Amuse bouche

Брускета с домашно маринована риба тон и сезонни зеленчуци

Поднесено с чаша бяло вино Hans Wirsching Iphofer Silvaner Trocken 2018

❧ Предястие:

Шафранов басмати ориз със скариди, джиндифил, куркума, кашу и фламбирани сушени плодове

Поднесено с чаша бяло вино Framingham Nobody’s Hero Pinot Gris 2018

❧ Дижестив

Домашно направено сорбе от нар

❧ Основно ястие:

Свинско месо pata negra от Vivenda с бавно готвено кисело зеле и зелен пипер

Поднесено с чаша червено вино Terre Carische Primitivo Puglia IGT Classici 2017

❧ Десерт:

Домашно направен матча сладолед

Поднесено с Baileys

Час:
19:30 ч .

Дата:
4 декември 2019 г.

Място:
Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко.

Цена*:
60 лв.
*В цената е включена селекция вина, избрана от сомелиерите на Seewines
**На събитието ще се предлагат алкохол и цигари, поради което присъствието на непълнолетни лица не се допуска.


❤︎ Благодарим на партньорите на събитието:
- Дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino, предоставени от Авенди ООД
- Seewines
- Vivenda
- Mastercard

- The Singleton, предоставен от Авенди ООД
- Baileys
, предоставен от Авенди ООД

Местата са ограничени, затова молим да се свържете с нас на посочените по-долу контакти до 02.12.2019, за да запазим вашето място.

♥♥♥ Ако платите куверт през сайта ни с Mastercard, ще получите 10% отстъпка от цената ♥♥♥

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Вечеря Бакхус


Цена: 60 лв

За повече информация:
editorial@bacchus.bg
0886 006 727