С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Едоардо Миролио

Едоардо Миролио
11 Септември 2018, 12:13
Share Tweet Pin it Share
  Благодарение на Едоардо Миролио в България от години може да пием висококачествено пенливо вино, без да се налага да пътуваме до Франция за целта. В избата, разположена сред лозята на с. Еленово, близо до Нова Загора, с много прецизност се грижат за целия производствен цикъл - от началната преработка на гроздето до бутилирането. Всички съдове са от водещи доставчици от Франция, Италия и България, а виното отлежава в първокласни френски дъбови бъчви. По време на Fish Fest-а ще можете да се насладите освен на пенливите, така и на отличителните бели и червени вина от различните серии на избата.Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН ОТ ТУК:
1/3 снимки в галерията Благодарение на Едоардо Миролио в България от години може да пием висококачествено пенливо вино, без да се налага да пътуваме до Франция за целта. В избата, разположена сред лозята на с. Еленово, близо до Нова Загора, с много прецизност се грижат за целия производствен цикъл - от началната преработка на гроздето до бутилирането. Всички съдове са от водещи доставчици от Франция, Италия и България, а виното отлежава в първокласни френски дъбови бъчви. По време на Fish Fest-а ще можете да се насладите освен на пенливите, така и на отличителните бели и червени вина от различните серии на избата.

Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН ОТ ТУК:

Реклама »

Най-четени статии // за Септември