С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарна Зеланос

Винарна Зеланос
18 Септември 2018, 15:49
Share Tweet Pin it Share
  Винарна Зеланос се намира в източната част на Долината на розите, обл. Сунгурларе в село Славянци, а името е в чест на тракийския бог на виното. Избата притежава 700 дка собствени лозя, разположени в близост до винарната и има капацитет до 150,000 бултилки годишно. Изпозва се най-модерна техника, както и висококачествени френски дъбови бъчви. Двигателят на избата обаче е екип от две местни дами, свързани с дългогодишно приятелство. Зад естествената им скромност се крие истински професионализъм, който дава двете най-важни съставки за създаването на добро вино: като потомствен агроном и собственик на лозя Рени Славова знае как да се грижи за тях, а Светла Рошкова е технолог с богат опит в работата с бели вина. По време на Бакхус Fish Fest ще ги откриете на щанда на DiVino.Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:
1/3 снимки в галерията Винарна Зеланос се намира в източната част на Долината на розите, обл. Сунгурларе в село Славянци, а името е в чест на тракийския бог на виното. Избата притежава 700 дка собствени лозя, разположени в близост до винарната и има капацитет до 150,000 бултилки годишно. Изпозва се най-модерна техника, както и висококачествени френски дъбови бъчви. Двигателят на избата обаче е екип от две местни дами, свързани с дългогодишно приятелство. Зад естествената им скромност се крие истински професионализъм, който дава двете най-важни съставки за създаването на добро вино: като потомствен агроном и собственик на лозя Рени Славова знае как да се грижи за тях, а Светла Рошкова е технолог с богат опит в работата с бели вина. По време на Бакхус Fish Fest ще ги откриете на щанда на DiVino.

Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:

Ключови думи:  вино