С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Нова кулинарна академия в България

Любомир Бояджиев
17 Май 2008, 17:59
Share Tweet Pin it Share

С официална церемония в Добрич бе поставено началото на Кулинарната академия HRC. Създадена е по инициатива на HRC International - водеща компания за обучение и преквалификация с главни офиси в Холандия и САЩ, в сътрудничество с Висше училище "Международен Колеж". На откриването присъстваха н. пр. г-н Вилем ван Ее, посланик на Кралство Холандия в България, г-н Ердинч Хаджиев - областен управител на Добрич, и г-жа Детелина Николова - кмет на град Добрич, международно признати майстор-кулинари и гости от САЩ, Холандия, Белгия и Франция. Специално за събитието пристигнаха и Жоел Антюнс, главен готвач в ресторант Oak Room на нюйоркския Plaza Hotel и Люис Спост, главен готвач в Atlanta Hilton and Towers.
"Кулинарната Академия HRC е добър пример за сътрудничество между България и Холандия в областта на образованието и ще подпомогне развитието на млади българи", заяви посланикът на Холандия г-н Вилем ван Ее.
Двугодишният курс на обучение се преподава на английски език, а началото му е през февруари и през септември. След успешно завършване на динамичния и интензивен курс на обучение, студентите получават международно призната диплома по "Кулинарни изкуства".

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Anonymous
    on line cialis
    12, 53, 25 Юли 2009, 12:53

    misutqih mtzdhlsy usjsyryo

    !

Реклама »