С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Вина

"Най-добрият сомелиер в света" е австриец

Бакхус
03 Юни 2008, 11:17
Share Tweet Pin it Share

В оспорваното състезание, което се проведе в Cavalieri Hilton Hotel, Рим, Мистър Зом победи останалите 14 полуфиналисти, определени от Worldwide Sommelier Association (WSA) със седалище в Рим. Според организаторите Зом е показал "безупречни знания и талант" във всички етапи на конкурса. Заданията за конкурса са от всяка област на професионалните умения и включват сляпа дегустация на вино, писмен тест на теми като сортове грозде, технологии за производство на вино, както и различни задачи свързани с кафето, чая и бирата. Освен това в последния етап на състезанието победителят за 45 мин. трябваше поправи нарочно сгрешена винена листа, да комбинира ястия и вина, да демонстрира обслужване на клиенти, поднасяне на шампанско и декантиране на вино, както и да даде препоръки за пури към напитки след вечерята.

36-годишният Алдо Зом е роден и израсъл в Инцинг, Австрия и четири пъти е бил носител на титлата "Най-добър сомелиер на Австрия" преди да се премести да Ню Йорк.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Anonymous
    buy cialis
    12, 02, 21 Юли 2009, 12:02

    mbu2pS mcmkujft jodncwpk npvhwvgn

    !

Реклама »