С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Bacchus.bg и Menumag.bg с награди на международния уеб фестивал в Албена

Икономедиа
10 Юни 2008, 12:17
Share Tweet Pin it Share

Най-новият интернет проект на Икономедиа Bacchus.bg беше отличен в категория "Печатни медии", а сайтът на кулинарното списание "Меню" спечели категорично наградата на журито в категория "Храни и напитки".

В категория "Печатни медии" Bacchus.bg бе предпочетен пред номинираните Temanews.bg и Pozvanete.bg. В категория "Храни и напитки" Menumag.bg спечели пред ballantinesbg.com и shumenskopivo.bg.

Всички победители в категории са обявени на сайта на Българската Уеб асоциация, а на гала церемония на 7 юни ще бъдат връчени и Голямата награда на Уеб фестивала, както и двете специални награди на журито.

За Bacchus.bg:

Сайтът е разработен в началото на 2008 година от CogGraphics Creative Studio (дизайн), студио Nodnol (дивелъпмънт) и екип на Икономедиа. В създаването на новия сайт на списанието активно участие взима и редакционният екип.

За Menumag.bg

Menumag.bg e сайт за тези, които обичат да готвят. Сайтът е разработен от RIZN в края на 2006 година. Съдържа богата база от разнообразни рецепти от всички краища на света. Обърнато е внимание както на вкусотиите, които се приготвят бързо и достойно заемат място в рубриката ни "За Нула време", така и на истинските предизвикателства за заклетите кулинари.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »