С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Вината на Livio Felluga са вече в България

Бакхус
09 Септември 2008, 17:32
Share Tweet Pin it Share


Начело на избата е самият Ливио Фелуга, чието семейство се занимава с винопроизводство вече пет поколения. Мечтата на Ливио за собствена изба се сбъдва през 1950 г., когато той закупува първите си лозя в Росазо, регион Фриули. Любовта му към земята на този район вдъхновява визията за етикетите на вината - те изобразяват хълмовете на живописната местност, където расте гроздето за ароматните напитки.
Сред представените от Cheers Group вина е емблематичното Terre Alte, посочено от гида Гамберо Росо като едно от 50-те вина, променили Италия. Забележително със силния си характер, точно като този на Ливио Фелуга, е и illivio, създадено от децата му за неговия 85-и рожден ден. Освен тях в България се предлагат и класически пино гриджо, совиньон блан и шардоне на Livio Felluga.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »