С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Робърт Паркър обвинен за клевета

Бакхус
12 Септември 2008, 11:21
Share Tweet Pin it Share

Делото е заведено от Хана Агостини, бивш асистент на винения критик, която след деловата им раздяла стана съавтор на френската книга " Робърт Паркър: анатомия на един мит".
Агостини от своя страна също е изправена пред предварителни съдебни обвинения в Бордо заради предполагаемо участие във фалшификация на документи за износ на вино от белгийски търговец.
Обвиненията срещу Робърт Паркър, отправени миналия петък, според сведения на официални лица пожелали анонимност, тъй като нямат право да коментират делото, са за репликата в неговия сайт, че Хана Агостини "може да се наложи да гние в затвора", както и за невярно представяне на предполагаемото й наказание.
Адвокатът на Паркър, заяви, че клиентът му отказва коментар по случая. През март виненият гуру беше глобен от парижкия съд с 2820 долара заради нарушаване на презумпцията за невинност на Хана Агостини.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Anonymous
    cialis
    12, 53, 25 Юли 2009, 12:53

    fdauksjw qtojpdaf istqqfwr

    !

Реклама »