С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Антинори строи огромен завод в Пуля

Бакхус
27 Октомври 2008, 13:00
Share Tweet Pin it Share


 С площта си от 13 000 кв.м, впечатляващият нов завод Масерия Майме край Лече вече си спечели прозвището "летището на Бриндизи". В него ще се произвежда 75% от "Тормареска" - местният, пулийски бранд на компанията. Строителството се очаква да приключи до края на годината и ще облекчи значително работата на много по-малката изба "Бока ди Лупо".
"Ние истински вярваме в потенциала на този регион и смятаме, че за да го разкрием се нуждаем от съоръжения, които са последна дума на техниката", обяснява собственикът.
Антинори произвеждат шестте вина Tormaresca от 1998 г насам. Те са основно от местните сортове в този район на Южна Италия: негроамаро, примитиво и алианико, както и от шардоне и каберне совиньон. Лозята Bocca di Lupo и Masseria Maime са разположени съответно в Castel del Monte DOC и Salento DOC.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »