С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Сингапурският Iggy`s е на първо място в нов гид за азиатски ресторанти

Бакхус
05 Ноември 2008, 14:24
Share Tweet Pin it Share

Чан, който вече е носител и на титлата "Най-добър сомелиер на Сингапур", е утвърден винен експерт, бивш стипендиант на шампанското Veuve Clicquot и член на най-старото винено братство в света, Jurade de Saint Emilion.  
Ресторантът му наречен Iggy's взе преднина пред други гурме ресторанти от класа, включително L'Atelier на Жоел Робюшон в Хонг Конг и Les Amis в Сингапур. Описват Iggy's като "ресторант с новаторска кухня и дискретно, но внимателно обслужване", но той печели и със своята обширна винена листа, изградена въз основа на ценната колекцията на собственика "фокусирана върху шампанско, бургундски вина и ризлинг". При приемане на наградата Чан сподели, че най-много се е страхувал да не би Iggy's изобщо да не влезе в двайсетицата.
320 подбрани ресторанта са били оценявани от 84 кулинарни автори, а оценката на панел от 1 500 кулинарни експерти съчетана с 75 000 клиентски гласа, са определили Iggy's за победител.
Miele, който излезе през октомври, е първият независим ресторантьорски гид за Азия.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »