С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Винарска изба "Розова долина" организира традиционната си винена вечеря в края на годината

Бакхус
12 Декември 2008, 08:40
Share Tweet Pin it Share

Вината бяха представени от френския енолог Шарл Емануел Жирар и председателя на надзорния съвет на ВИ "Розова долина" АД Бранимир Ботев.
Ето и менюто на вечерята, която се проведе в зала Alexander`s на Гранд хотел Radisson SAS.

Свежа зелена салата с портокалово-меден
дресинг, семена и печени ядки, сервирана
в хрупкава кошничка от пармезан
Домейн Роял Карловски мискет 2008


Миди Сен-Жак с пюре от грах
и лучено масло
Домейн Роял Шардоне Мускаде 2008

Пастет от гъши дроб,
сервиран с лучен конфи и
черешово-джинджифилов сос
Домейн Роял Гевюрцтраминер 2008


Паниран камембер с боровинков сос
The Wine Черен мискет 2008


Телешки и пилешки рулади със задушени зеленчуци,
картофи по лионски и сос с червено вино
Enier 2005


Италианска лимонова тарта
Sitalkes

Вечерта завърши с чаша от 25-годишната ракия на избата Royal Amber.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »