Вината бяха представени от френския енолог Шарл Емануел Жирар и председателя на надзорния съвет на ВИ "Розова долина" АД Бранимир Ботев.
Ето и менюто на вечерята, която се проведе в зала Alexander`s на Гранд хотел Radisson SAS.
Свежа зелена салата с портокалово-меден
дресинг, семена и печени ядки, сервирана
в хрупкава кошничка от пармезан
Домейн Роял Карловски мискет 2008
Миди Сен-Жак с пюре от грах
и лучено масло
Домейн Роял Шардоне Мускаде 2008
Пастет от гъши дроб,
сервиран с лучен конфи и
черешово-джинджифилов сос
Домейн Роял Гевюрцтраминер 2008
Паниран камембер с боровинков сос
The Wine Черен мискет 2008
Телешки и пилешки рулади със задушени зеленчуци,
картофи по лионски и сос с червено вино
Enier 2005
Италианска лимонова тарта
Sitalkes
Вечерта завърши с чаша от 25-годишната ракия на избата Royal Amber.