С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Представиха 25-годишен Chivas Regal в София

Бакхус
15 Декември 2008, 11:54
Share Tweet Pin it Share

В балната зала на Военния клуб в София, в атмосферата на 1909 година бяха преставени първо 12 и 18-годишни уискита от семейството на Chivas, а като като кулминация на вечерта бе представен и Chivas Regal 25 YO от мастър блендъра Алън Грейг.
Шотландското произведение Chivas Regal 25 YO е първото луксозно уиски в света. Родено през 1909г., то веднага се превръща в най-желаната напитка на висшето общество. Но световният елит успява да му се наслади в продължение на едва 5 години, защото с избухването на Първата световна война износът му е спрян.
Днес, следвайки оригиналната технология на Чарлз Хауърд, мастър блендърът Колин Скот възражда това изискано питие. То е произведено в ограничени количества и всяка бутилка има собствен уникален сериен номер.
Завръщането му започна преди година в Ню Йорк - градът, прославил Chivas Regal 25 YO, и се чества с поредица от грандиозни събития в големи градове по света, част от която е и представянето му у нас.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Chivas Brothers, уиски
1 Коментар
  • Anonymous
    az we
    18, 31, 31 Декември 2008, 18:31

    ;(

    !

Реклама »