С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Появи се първият "нудъл уестърн"

Бакхус
09 Януари 2009, 17:01
Share Tweet Pin it Share

The Ramen Girl  се казва филмът, който ще тръгне по световните екрани през тази година и който критиците вече определиха като първия "нудъл уестърн" след прочутата поредица от италианските "спагети уестърни" в миналото. Главната роля във филма се изпълнява от Британи Мърфи. Компания Media 8 вече разпространи и официалния трейлър за филма, който може да се гледа и на сайта на YouTube . Филмът се представя и като римейк на култовата комедия от 1985 "Тампопо" на режисьора Юзо Итами.
Британи Мърфи играе ролята на млада американка, Аби, която се озовава в Япония. В този момент обаче приятелят й най-неочаквано я зарязва. Така тя остава сама и с разбито сърце в Токио. След като дълго време наблюдава какво магическо влияние има раменът (японска супа с фиде) върху хората, тя решава да се научи да го готви. Така тя намира щастието и утехата си в един ресторант за рамен, както и поуката, че вкусният рамен е само този, който е приготвен от сърце.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  кино

Реклама »