С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Седмица на унгарската кухня в Хилтън

Бакхус
11 Март 2009, 13:18
Share Tweet Pin it Share

Утре (12 март) от 14 часа ще се проведе пресконференицията, на която ще се дадат подробности около кулинарното събитие. На нея ще бъдат обявени и датите на дегустациите на бели и десертни вина от Токай и на червени от района на Сексард.
Кулинарните дни на Унгария ще се проведат в ресторант "Сезони" от 16 до 22 март. Откриването е от 19ч на 16 март (понеделник). По време на фестивала ще бъдат представени типични унгарски ястия и вина, които ще бъдат предлагани и във вечерното меню на ресторанта.
Специалитетие ще бъдат приготвени от гост готвачи, които ще пристигнат от Унгария специално за случая.
Седмицата ще завърши с брънч в неделя, 22 март.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  кулинария, Токай, Унгария

Най-четени статии // за Септември

Реклама »