С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

HRC кулинарна академия откри учебен гурме ресторант "Таланти" в Добрич

Бакхус
13 Март 2009, 10:58
Share Tweet Pin it Share

С кратко и амбициозно меню, храната в него ще бъде приготвяна от студентите в Академията.

Кулинарната академия в Добрич, която вече в продължение на година посвещава млади хора в кулинарното изкуство, се очерта като най-доброто място у нас за усвояване на готварската професия. Професионалното оборудване на учебните кухни и на демонстрационната аула, академичната изба с дегустационна зала и модерния мениджмънт и система на обучение придават непозната досега в България класа на готварското образование.

Нивото на обучението бе доказано и от храната, приготвена за вчерашната вечеря от първите студенти, сега в ІІІ-и семестър, които вече са преминали през 6-месечен стаж в различни холандски ресторанти. От понеделник нататък в ресторант "Таланти" всеки клиент ще може да опитва кафе, фрешове и сладкиши през деня, а вечер - креативното меню на заведението.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »