С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Енрике Комас Бакарди разкри тайните на прочутия ром

Бакхус
19 Март 2009, 18:47
Share Tweet Pin it Share

Наследникът на Дон Факундо Бакарди Масо - основател на компанията и създател на BACARDI Rum, демонстрира как се приготвят автентични коктейли с Бакарди като Mojito, Daiquirí и Cuba Libre. Повод за гостуването на Комас Бакарди у нас бе глобалната програма за обучение на BACARDI Superior Rum, представяна в 51 страни по света, както и 19-то Национално първенство за бармани, организирано от Българската Асоциация на Барманите и Софсток ООД, в качеството си на официален спонсор.
Историята на прочутия ром започва още през 1862 г. в Сантяго де Куба. Усилията на Дон Факундо Бакарди Масо довеждат до създаването на революционна напитка, променила завинаги консумацията на алкохол и довела до развитието на световната коктейлна култура. Той създава първия в света отлежал, светъл първокласен ром. Bacardi е семейна компания и до днес и е най-голямата частна алкохолна компания в света, която произвежда и разпространява в света много известни алкохолни марки и вина. Портфолиото на Bacardi Limited е съставено от над 200 марки, сред които ром Bacardi; водка Grey Goose; уиски Dewar´s; джин Bombay Sapphire, вермут Martini и други водещи марки.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Бакарди Мартини, ром

Реклама »