С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Антонио Бандерас купи винарна в Рибера дел Дуеро

Бакхус
20 Март 2009, 11:19
Share Tweet Pin it Share

Говори се, че актьорът се е сдобил с 50% от дела от Bodega Anta Natura в градчето Burgos Villalba de Duero, с което се е изпълнила дългогодипната му мечта да се занимава с винопроизводство в родната си Испания. Испанската изба, основана през 1999г. от Теодоро Ортега с първоначален капитал от 30 милиона евро, ще бъде прекръстена на на Anta Banderas като част от сделката.
Според Федерико Ортега, президент на бодега Anta Natura, Бандерас е избрал именно нея заради доброто вино и потенциалът за разширяване международно. "Гордеем се, че ни е избрал за партньори. Антонио е голям любител на света на виното. Той вярва в този млад проект, за чийто успех предпоставка са качестените вина", казва Ортега.
Бодега "Анта" по настоящем произвежда милион и половина бутилки годишно, като през ноември спечели пет-звездно отличие от Декантер за виното си Anta Natura a16 2005.
Бандерас очаква с нетърпение да участва във всички стадии да винопроизводството, а от винарната се надяват, че името му ще подпомогне международния и имидж и възможността им да пробият на международния пазар.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »