С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

"Катаржина Естейт" спечели Златната Бъчва на Винария 2009

Бакхус
27 Март 2009, 16:12
Share Tweet Pin it Share

Равносметката за работата на целия екип на избата е 15 златни и 7 сребърни медала. С това тя се нареди между трите изби с най-много отличия на Винария 2009 и най-много златни медали за категорията червени вина. Брандове на избата – Twins, Halla, Encore,  Katarzyna Reserve, Les Amandiers,  Les Fleurs, Question mark, Contemplations,  Les Nuits Blanches получиха адмирациите на журито и винолюбителите.  За първа година награди бяха раздадени и за вина, взети директно от търговската мрежа. Три златни медала за Question Mark 2007, Encore Syrah 2007 и  Katarzyna Reserve 2006 , допълниха участието на "Катаржина Eстейт".
Няколко промени представи групата Белведере – брандът TCHERGA премина под шапката на Катаржина  с нова визия и нов сортов състав. Купажът на червената TCHERGA ще екаберне совиньон, мерло и мавруд , на TCHERGA Розе - каберне совиньон, малбек и сира, и на бялата TCHERGA - шардоне и червен мискет.
Новото вино на избата е Les Cailloux ( Камъчетата) Viognier & Chardonnay 2008 – първото българско вино от собствено вионие, в комбинацията на ферментирало в 400 литрови бъчви от френски дъб шардоне. Компанията очаква то да се превърне в летен хит на пазара.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Винария 2009
1 Коментар
  • Anonymous
    ot Italy
    16, 24, 03 Април 2009, 16:24

    Molia otrazete rezulatite ot uchastieto na vina ot Katarzyna i E. Miroglio v Concours Denologique International, Verona, Italy 25-29.03.2009.

    !

Реклама »