С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Известни личности стават вино-консултанти за 1 ден в CASAVINO

Бакхус
18 Май 2009, 12:33
Share Tweet Pin it Share

  Пет месеца след откриването на първия магазин-склад за вино, отваря врати и втори. Официалното откриване на CASAVINO "Заимов" ще е утре /19 май/. Адресът е бул. "Янко Сакъзов" 42.

От 14 часа посетителите ще могат да дегустират любимите вина на Мартин Заимов, член на Борда на директорите на Сосиете Женерал-Експрес банк. В 15 часа ще може да изпиете чаша вино в компанията на Левон Хампарцумян - главен изпълнителен директор на Уникредит Булбанк, в 16 часа ще пристигнат Ива Дойчинова и Богдана Трифонова, водещите на "Часът на мама" по bTV. Редът на Ути Бъчваров ще настъпи в 17 часа, водещ на "Вкусно" по канал 1, който ще направи кратко кулинарно шоу с хапки от риба тон. Веднага след това ще се изявят студенти от Националната музикална академия с изпълнения на джаз и ретро мотиви.

Всеки клиент, закупил 1 "каса вино" (6 бутилки вино и/или спиртни напитки по избор), ще получи подарък бутилка вино от CASAVINO.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Anonymous
    пешо
    23, 02, 07 Юни 2009, 23:02

    битак

    !

Реклама »