С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Вечеря над Темза

Бакхус
23 Юли 2009, 17:45
Share Tweet Pin it Share

  Топ готвачи ще готвят специално за кабините на лондонското виенско колело, Окото, което се намира на брега на Темза, съобщи агенция Блумбърг. Това ще стане в рамките на Фестивала на ресторантите в Лондон, който ще се състои между 8 и 13 октомври London Restaurant Festival

Вечер кабините ще се превръщат в луксозни ресторанти, където ще се сервират отбрани менюта от готвачи, чиито имена все още се уточняват.
Идеята за вечеря на виенско колело не е нова, и отдавна и с голям успех се използва и във Виена, и в Сингапур, където е и най-голямото виенско колело в света.
Едно от най-очакваните събития на фестивала е временното възстановяване на ресторант La Tante Claire на покрива на магазин Селфриджес на Оксфорд стрийт. Само за две седмици тризвездният Пиер Кофман ще пресътвори най-известните си ястия от ресторанта, затворен преди седем години.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »