С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Изпълнителната агенция по лозята и виното има нов директор

Бакхус
31 Август 2009, 13:33
Share Tweet Pin it Share

  Досегашният изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по лозята и виното, Росица Горанова, е освободена от длъжност. Това е станало със заповед на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, съобщава се от Министерството.

Новият шеф на Агенцията е Красимир Коев. Мотивът за смяната е по-ефективното функциониране на ведомството и по-добър контакт с бизнеса.

Красимир Коев е роден в Ямбол през 1971 г. Завършил е Техническия университет в София, специалност "Стопанско управление на малки и средни предприятия", както и специалност "Екология и опазване на природната среда" в Лесотехническия университет в София.

Има специализации в Държавния департамент на САЩ, и в Лондон.

До момента Коев е заемал поста ръководител на отдел в Националния институт за изследване на вино и спиртни напитки ЕООД.

Женен е с едно дете.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Anonymous
    автор
    22, 41, 04 Септември 2009, 22:41

    Технолозите не разбират само от правене на вино, но знаят много повече за проблемите на бранша от всеки завършил и работил друго.Може би затова са неудобни да изпълняват ръководни административни длъжности, въпреки, че ако съдим по работата на предишната директорка, мисля че не е достатъчно да си само технолог, но и да имаш отношение по проблемите.

    !
  • Anonymous
    автор
    15, 06, 04 Септември 2009, 15:06

    За какво ти е технолог - нали няма да прави вино.
    Администратор е нужен, но наистина да е работил поне малко във винарството.
    Въпросът е-Няма ли тази агенция да има кадърен директор.

    !
  • Anonymous
    автор
    18, 13, 31 Август 2009, 18:13

    Завършил е Техническия университет в София, специалност "Стопанско управление на малки и средни предприятия", както и специалност "Екология и опазване на природната среда" в Лесотехническия университет в София.
    .....НЯМА ЛИ НЯКОГА ТАЗИ АГЕНЦИЯ ДА ИМА ДИРЕКТОР ТЕХНОЛОГ?

    !

Реклама »