Новини

Софийски ресторант предлага да платиш колкото решиш

Бакхус 26 февруари 2010, 14:50

Ресторант "Да Види" експериментира: вече две недели цените на ястията са отменени и клиентите сами преценяват колко да платят за тях. Идеята не е нова. От няколко гидини се прилага на различни места по света, като едно от първите беше ресторант Little Bay в Лондон. Основната причина е кризата.

Предприемайки подобна стъпка на българска почва, собственичката на ресторанта Румяна Данова сподели пред "Бакхус", че е много доволна от това, което е наблюдавала през изминалите недели. Някои клиенти са оставяли по-малко, но други са "компенсирали". Тя също така смята, че в известен смисъл това е и една удачна реклама за ресторанта й.

За сега панира офертата "Плащаш колкото решиш" да продължи всяка неделя до 8-ми март, като резервацията е задължителна. Тя уточни, че това е само първата от редица нови идеи, които смятат да приложат в "Да Види".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK